Leah

Leah was onze eerste poes, zeer mooie Britse  en zeer lieve poes. Ze is rustig en komt graag  's avonds bij je in de zetel hangen. Zij doet geen vlieg kwaad, maar ze staat op haar strepen. Leah is de baas in huis, zelfs Maya onze Bengaalse poes doet wat Leah wil.

Leah heeft geen stamboom door omstandigheden. Ze is geboren 08/08/2021 en heeft de kleur black tabby blotched.

Maya

Onze Bengaalse  poes is super lief, aanhankelijk, vriendelijk, slim enz... 

Zij is het voorbeeld dat Bengalen met de juiste opvoeding en uit de juiste generatie niet wild, druk of agressief zijn.  Zij is zelfs rustiger dan onze Britse kortharen. Ze is super mooi  en heeft een hele mooie stamboom. Maya is geboren op 24/01/2022 en heeft de kleur brown black rozetted tabby.

Kiki

Britse korthaar, weer een hele lieve kat en een echte schootzitter en flos. Zij is nog heel jong en nog lang niet toe aan een eerste nestje, maar we kijken er wel naar uit want zij is prachtig. Kiki komt uit zeer goede  buitenlandse lijnen en heeft een mooie stamboom. Kortweg een pareltje!

Zij draagt de kleur black golden en is geboren 26/04/2023.

Marie

Marie is een heel robuuste, grote poes. Zij is nog zeer jong en is zowat onze grootste poes. Marie is de rust zelve, ze laat alles maar gebeuren en bekijkt alles op afstand. Chillen is haar grootste hobby (Garfield is here middle name :-) ).  Ze wordt heel graag geaaid, maar is geen schootzitter, doch is ze overal graag in de buurt. Hier wordt ze ook de zen poes genoemd.

Ze is prachtig en draagt de kleur chocolat cinnamon, ook zij heeft een mooie stamboom en is geboren 08/04/2023.